Plassholder
Messebord Led Quick-Fix
kr7,900.00 inkl. MVA Kjøp

Messebord Led Quick-Fix

kr7,900.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Messebord Led Quick-fix er en transportabel og stødig messedisk som er bestående av en flott lyskasse på 1 x 1 meter, med en bordplate i robust plast, i god kvalitet for langvarig bruk.

Dette er et flott produkt som gir deg en salgsutløsende og effektiv effekt, godt tilpasset ditt budskap, enten det skal brukes på messen, standen, utstillingen eller til dine andre formål.

La messedisken / messebordet lyse opp ditt budskap, noe som bidrar til at du fanger kundens oppmerksomhet og gir deg økt tilgang på kunder og tilhørende omsetning. Hemmeligheten er ikke å finne det billigste produktet, men derimot å finne det mest effektive og virkningsfulle produkter som gir deg økt salg og inntjening.

Her har du produktet som garantert lyser opp din hverdag og dine salgstall. Produktet er meget lett å montere/demontere og leveres komplett i tilhørende bæreveske. Budskapet printes på en lyskasse duk som er lett å montere på bordets forside og bakside. Bruk et budskap på den ene siden og et annet på den andre siden og bytt ut dine budskap etter behov.

Leveringstid: Normalt ca. 10 dager.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Messebord Led Quick-Fix”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *