Messedisk Buet Med Transportkoffert
kr6,999.00 inkl. MVA Kjøp

Messedisk Buet Med Transportkoffert

kr6,999.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Portabelt pop-up messedisk med transportkoffert. 2-i-1 funksjon, hvor transportkofferten enkelt enkelt gjøres om til messebord av en person. Hyller på innsiden for oppbevaring av brosjyrer og lignende. Messedisk buet leveres komplett med bordplate og trykk på panel til fronten. 

Her får du alt i en portabel løsning som er perfekt for selgere og andre som er på farten. Dette flotte messebordet gir deg alt du trenger i kun én hendig forpakning. Alt du trenger oppbevares og transporteres i transportkofferten som enkelt gjøres om til messebord på 1-2-3.

Transportkofferten har en stødig konstruksjon med solide fester til bordplaten, slik at messebordet står godt. Messedisk buet med transportkoffert har to hjul på en side, slik som en trillekoffert. Transportkassen er låsbar.

Under transport og lagring oppbevarer du printen, bordplaten, hyllene og annet du trenger inne i selve transportkofferten til neste gang du skal bruke det.

Leveringstid: Normalt 2-3 dager

Slik monterer du messedisk buet:

  1. Åpne transportkassen, ta ut bunnlist, bordplate, hyller og printen.
  2. Fest bunnlisten nederst, på utsiden av transportkassen.
  3. Legg på bordplaten og stram festene på innsiden.
  4. Fest printen rundt transportkassen.
  5. Ferdig – Klar til salg!

Ved å ha flere grafiske print kan du raskt endre budskap på messebordet når du trenger det. Vi printer med moderne teknologi, direkte på aluminiumsplater. Du får dermed en fantastisk trykkvalitet som gir ditt budskap friske farger og skarpe bilder.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Messedisk Buet Med Transportkoffert”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *