Plassholder
Messevegg Bølge
kr23,900.00 inkl. MVA Kjøp

Messevegg Bølge

kr23,900.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Messevegg Bølge åpner for helt nye muligheter når det gjelder inndeling og plassbenyttelse av din messestand. Her er du garantert å få oppmerksomhet til budskapet ditt. Den elegante fasongen sørger for å gi deg flere «avdelinger» ved å kun montere én enkel vegg.

Ved å variere plasseringen av din Messevegg Bølge kan du oppnå unike effekter og muligheter på et ellers begrenset areal. Buene gir deg små avgrensede «rom», samtidig som følelse av rom og plass ivaretas. Messevegg Bølge kommer garantert til å skille deg fra konkurrentene!

Tekstildisplay har 30% lavere egenvekt og er enda lettere å ta med seg rundt, i bilen, fly, buss og tog. Duken er sydd som en pose med glidelås på den ene enden. Den er nærmest krøllfri og spennes opp automatisk rundt rammen når du lukker glidelåsen. Nummererte fargekoder på rammen gjør montering enkelt ved å sette sammen samme farge og nummer.

Grafisk trykk av høy kvalitet på en tekstilduk med stretch som gir stor detaljrikdom og friske farger til ditt budskap. Duken trekkes over rammen og lukkes med glidelås. Når du vil endre budskapet ditt kan du raskt bestille ny duk og benytte samme ramme. Enkelt og kostnadseffektivt!

23900,- inkludert trykk.

Leveringstid: Normalt ca. 10 dager.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Messevegg Bølge”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *