Plassholder
Messevegg LED Backlight
kr24,900.00kr29,900.00 inkl. MVA Select options

Messevegg LED Backlight

kr24,900.00kr29,900.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Messevegg LED Backlight er en av våre flotteste messevegger. De innebygde LED-panelene lyser opp ditt budskap og du vil garantert imponere og skape god oppmerksomhet med din flotte messevegg!

Messevegg LED Backlight består av en pop-up konstruksjon og er således meget brukervennlig og lett å montere/demontere. Systemet dras forsiktig ut og innen få sekunder er selve konstruksjonen åpnet i full størrelse. Deretter påfører du skinner direkte på messeveggen. Disse skinnene har et spor som benyttes for å feste selve printen. Printen til messeveggen har påsydd silikonlister i ytterkant og disse føres med enkelhet inn i sporet på skinnene. Konstruksjonen består av hvitlakkert eloksert aluminium.

Selve duken/printen er en tekstilduk som er beregnet for lyskasser. Denne duken gir et meget flott bilde og en fin gjengivelse av budskapet du ønsker. Ved å bruke denne duken på vår Messevegg LED Backlight får du en meget attraktiv og flott messevegg med bakgrunnsbelysning som innehar de samme funksjonene som en lyskasse, men popup-systemet er mer fleksibelt og beregnet på å kunne transporteres rundt på messer. Mange av vår kunder kjøper flere ulike print, slik at de lett kan bytte budskap ut i fra anledning (ulike print til ulike messer/utstillinger).

Belysningen i messeveggen er satt sammen av flere LED-panel som går fra topp til bunn. Disse ser nærmest ut som en gardin som rulles ut og festet enkelt med en klypefunksjon i topp og bunn. LED-panelene sørger for svært jevn og god belysning. Messeveggen som er 224 cm bred benytter 2 stk LED-paneler, mens veggen som er 298 cm bred bruker 3 stk LED-paneler.

Messeveggen leveres med print på forsiden, samt venstre og høyre side som standard. Om ønskelig kan produktet også leveres med print på baksiden, som gjør at produktet passer utmerket til å stå i et åpent område.

Messevegg LED backlight leveres i 2 størrelser:
224 (B) x 224 (H) x 36 (D) cm: Kr 24.900,-
298 (B) x 224 (H) x 36 (D) cm: Kr 29.900,-

Tilleggsinformasjon

Velg Størrelse

224 B x 224 H, 298 B x 224 H

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Messevegg LED Backlight”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *