Plassholder
Oppblåsbar Skreddersøm
kr100,000.00 inkl. MVA Kjøp

Oppblåsbar Skreddersøm

kr100,000.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Oppblåsbart Skreddersøm er en unik mulighet til å sette ditt preg på budskapet, enten det skal brukes på messe, stand, utstilling eller andre formål. Figurer, logoer eller produkter som kan 3D-modelleres kan enkelt gjøres om til en oppblåsbar reklamefigur.

Oppblåsbare produkter blir mer og mer vanlig å bruke i utendørs og innendørs kommunikasjon med sluttkunde. Oppblåsbare produkter har mange bruksområder slik som på events, sportslig arenaer og messer. Våre oppblåsbare produkter sikrer deg en effektiv markedsføring som gir god eksponering og blikkfang. Du blir godt synlig for kundene og lett og se på lang avstand. Alle produktene kan leveres med trykk, logo og utskiftbar kommunikasjon.

Du kan være trygg på at vi vektlegger mye fokus på kvalitet. Dette fremkommer godt på våre oppblåsbare produkter når det gjelder kant, søm, skjøting, liming, trykk og mer. Våre oppblåsbare produkter holder en meget god kvalitet som ligger høyere enn hva markedet generelt tilbyr. Til våre oppblåsbare produkter følger det med tauverk/stropper, kraftige barduner og lappesaker. Ditt oppblåsbare produkt leveres i en solid transportbag som gjør det lett å ta med deg rundt.

Ta kontakt med oss slik at vi kan avdekke ditt behov og gi deg en fin pris på ditt nye, oppblåsbare produkt.

Leveringstid: Etter avtale

KOMPLETT PRIS PÅ FORESPØRSEL

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Oppblåsbar Skreddersøm”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *