Plassholder
Oppblåsbart Stjernetelt
kr39,990.00 inkl. MVA Kjøp

Oppblåsbart Stjernetelt

kr39,990.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Oppblåsbart Stjernetelt er et gigantisk telt på hele 11×11 meter med plass til ca. 50 personer som gir deg en kjempegod eksponering. Her er det ingen stenger eller kompliserte monteringsbeskrivelser – det kan ikke bli enklere, og teltet settes opp på 1 – 2 – 3. Teltet kan leveres med og uten vegger.

Oppblåsbare telt er blitt veldig populært fordi de er en kostnadseffektiv og portabel løsning som du kan ta med deg rundt og bruke i lang tid. Oppblåsbare telt har mange bruksområder slik som på events, sportslig arenaer og messer. Våre oppblåsbare telt sikrer deg en effektiv markedsføring som gir god eksponering og blikkfang. Du blir godt synlig for kundene og lett og se på lang avstand. Teltene kan leveres med trykk.

Du kan være trygg på at vi vektlegger mye fokus på kvalitet. Dette fremkommer godt på våre oppblåsbare telt når det gjelder kant, søm, skjøting, liming, trykk og mer. Våre oppblåsbare telt holder en meget god kvalitet som ligger høyere enn hva markedet generelt tilbyr. Til våre oppblåsbare telt følger det med tauverk/stropper, kraftige barduner og lappesaker. Teltet leveres i en solid transportbag som gjør det lett å ta med deg rundt. Kan leveres med ledbelysning, vegg med dør eller vindu og ekstra vektringer/tønner.

Ta kontakt med oss slik at vi kan avdekke ditt behov og gi deg en fin pris på ditt nye, oppblåsbare telt.

Pris KUN 39.900,- inkludert trykk

Leveringstid: Etter avtale

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Oppblåsbart Stjernetelt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *