Plassholder
Print På Plater
kr10,000.00 inkl. MVA Kjøp

Print På Plater

kr10,000.00 inkl. MVA

Fri frakt på alle bestillinger over 1000kr

  • På Lager i Norge
  • Produseres og Sendes Fortløpende
Garantert Sikker Betaling

Beskrivelse

Print på plater, platerykk og plateskilt er et av markedets mest populære valg for produksjon av logo og skilt. Vi har plater som passer til alle bruksområder for både innendørs og utendørs bruk i aluminium, I-bond, akryl, pleksiglass og PVC. 

Print på plater er fantastiske metode å skape unike skilt og former som kan brukes i all slags vær. Hos oss får du alle typer plater, slik som aluminium, plast, glass, akryl og pvc. Platene kan kan trykkes, folieres, freses, bøyes eller stanses. Dette gjør trykk på plater til det perfekte materialet for skiltløsninger, arenareklame, byggeplasskilt, ufreste bokstaver og formskjært reklame.

For en best mulig løsning samarbeider vi med kunden om å velge det mest velegnet materiale, overflatebehandling og festemuligheter til løsningen.

Med trykk på plater kan du enkelt og kostnadeffektivt lage reklameskilt, plateskilt, arenaskilt, byggeplass skilt, fasadebokstaver, logoskilt, bøyleskilt, husnummerskilt, postkasseskilt, dørskilt, vei- og trafikkskilt, HMS- og sikkerhetsskilt, informasjonstavler og pylloner m.m.

For råd og eller hjelp til å velge rett produkt til ditt behov, ta kontakt eller send en prisforespørsel.

Leveringstid: Normalt ca. 1 uke

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Print På Plater”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *